Välkommen   Om oss   Portar   Förråds & Säkerhetsdörrar   Automatiker   Tillbehör   Montage   Utställning   Mässor   Service   Offert   Lediga tjänster   Kontakt
 
 

TILLBEHÖR

 
 
 
 
Hörmann BiSecur - Det moderna systemet för fjärrstyrning av garageportar och infartsgrindar.

Komfort och säkerhet för ditt hem
Det dubbelriktade och extra säkert krypterade fjärrsystemet BiSecur står för en framtidsorienterad teknik och för bekväm och säker manövrering av garageportar, infartsportar, belysning m.m.
 
Innovativ teknik i snygg design
Den nya, exklusiva fjärrkontrollen utmärker sig inte bara genom sin högglansiga pianolackyta i svart eller vitt, utan även genom sin eleganta form, som gör att den ligger speciellt bra i handen. Den nya fjärrkontrollen BiSecur har fått en utmärkelse av en internationell jury för sin exklusiva design.

Certifierad säkerhet
Med den nyutvecklade och extremt säkra krypteringstekniken BiSecur kan du vara säker på att ingen utomstående kan kopiera din fjärrsignal. Den är testad och certifierad av säkerhetsexperter på Ruhruniversitetet i Bochum och lika säker som internetbanken.

Praktisk avläsning av portläget
Du slipper gå ut i regn och rusk för att kontrollera att porten är stängd. Det räcker med att trycka på knappen på fjärrkontrollen HS 5 BS, så ser du på LEDns färg om det är stängt. Du kan sedan stänga porten med ytterligare en knapptryckning.
   
De attraktiva BiSecur fjärrkontrollerna kan även användas till maskiner för garage och infartsgrindar med radiofrekvens 868 MHz. (Tillverkningsår 2005-2011) Du kan även lita på den säkra fjärrtekniken BiSecur när det gäller de fasta manöverenheterna. De manövreras bekvämt med kod eller fingeravtryck.
 
Fjärrkontroll HS 5 BS
4 knappsfunktioner
plus statusavläsning
Fjärrkontroll HSE 2 BE
2 knappsfunktioner
inkl. nyckelring
       
Fjärrkontroll HS 4 BE
4 knappsfunktioner
(finns inte i vitt)
Fjärrkontroll HS 1 BE
1 knappsfunktion
(finns inte i vitt)
       
Radiokodlås FCT 3 BS
för 3 funktioner,
med belyst knappsats
Fingerscanner FFL 12 BS (bilden till vänster)
för 3 funktioner och upp till 12 fingeravtryck

Radiokodlås FCT 10 BS (bilden till höger)
för 10 funktioner, med belysta knappar
och skyddslucka.
   
 KATALOGER (pdf)
Garageportöppnare

Se äldre tillbehör
 


Bekväm och säker med dubbelriktad fjärrteknik
 Certifierad säkerhet med stabil och störningsfri räckvidd