Välkommen   Om oss   Portar   Förråds & Säkerhetsdörrar   Automatiker   Tillbehör   Montage   Utställning   Mässor   Service   Offert   Lediga tjänster   Kontakt
 
 

VIPPORTAR

 
 PORTAR
 
 
Erfarenhet skapar nytänkande - Beprövad portkvalitet med säker och bekväm manövrering
Efter mer än 50 år av porttillverkning har Hörmann den kunskap som krävs för att optimera sina produkter in i minsta detalj. Vår egen forsknings- och utvecklingsavdelning arbetar mycket målmedvetet med detta och med motivationen att fortsätta vidareutvecklingen av design, funktion, hållbarhet och säkerhet. Du har allt att vinna på våra kunskaper och de innovationer som bara Hörmann kan erbjuda.
  Berry 902

Det kan du vara säker på
Ett exempel på säkerhetsutrustningen i Berry-vipportarna är de flexibla skyddskåporna över hävarmarna. De täcker det farliga området helt och minskar därmed klämrisken. Denna höga säkerhetsstandard finns bara hos vipportar från Hörmann.

Flerfaldigt säker
Systemet med flera fjädrar säkrar porten tillförlitligt så att den inte kan falla ner. Om en av fjädrarna går av håller de övriga kvar porten. Avståndet mellan fjädervarven är så litet att inte ens barn med sina små fingrar kan klämma sig.
Bekväm stängning
Den speciellt utformade hävarmen trycker porten tätt mot karmen och gör att porten drar igen sig själv när man stänger den. Det finns inget mellanrum mellan porten och karmen. Porten är helt stängd runt om.

Bättre inbrottsskydd
Den unika vridregellåsningen (bild 4) i vipportar från Hörmann fixerar portbladets hörn i karmen och är därför mycket säkrare än de vanliga stånglåsen. Det är praktiskt taget omöjligt att bända upp porten. Med en kompletteringssats (tillval) som man enkelt monterar själv kan porten även låsas upptill.

Individuell manövreringskomfort

För att det alltid ska vara lätt och bekvämt att använda den automatiska vipporten, erbjuder Hörmann lämpliga mobila och stationära kvalitetstillbehör för alla inbyggnadssituationer. Det kan vara allt från mikrofjärrkontroller, kodlås och fingeravtrycksläsare till speciella lösningar, såsom nödbatteri.

Från en och samma leverantör med en kompromisslös kvalitet
 
Made in Germany
Alla port- och maskinerikomponenter utvecklar och tillverkar Hörmann själva. Våra högt kvalificerade medarbetare arbetar intensivt med att ta fram nya produkter, ständigt vidareutveckla dem samt att förbättra detaljerna. På detta sätt erhåller vi patent och ensamrätter på marknaden. Långtidstester under verkliga förhållanden ger väl beprövade serieprodukter av Hörmann-kvalitet.

Certifierad märkeskvalitet
Hörmanns portar och drivmaskinerier är anpassade till varandra till 100 procent, och för din säkerhet har de kontrollerats och certifierats av oberoende, godkända institut. De tillverkas enligt kvalitetssäkringssystemet DIN ISO 9001 och uppfyller alla krav enligt Europastandard 13241-1.
  Miljömedvetet handlande
Hörmann har sedan länge prioriterat ansvarsfull hantering av resurserna och vi följer alltid miljöskyddsföreskrifterna kompromisslöst. Genom att använda toppmoderna anläggningar och ständigt förbättra de miljövänliga tillverkningsprocesserna har vi sänkt energibehovet betydligt. Hörmann kommer även i fortsättningen att konsekvent följa denna linje.

Långtidsgaranti
Tack vare fantastiska tekniska lösningar och en kompromisslös kvalitetssäkring kan Hörmann lämna 10 års garanti på alla Berry-vipportar och 5 år på Hörmann-maskinerier.
   
TAKSKJUTPORTAR
OBJEKTSPORTAR
VIPPORTAR
ROLLPORTAR

 KATALOGER (pdf)
Berry-vipportar