Välkommen   Om oss   Portar   Förråds & Säkerhetsdörrar   Automatiker   Tillbehör   Montage   Utställning   Mässor   Service   Offert   Lediga tjänster   Kontakt
 
 

ROLLPORTAR

 
 PORTAR
 
 
Mer plats med RollMatic - Den automatiska garagerullporten RollMatic från Hörmann
Garageporten RollMatic ger ordentligt med utrymme framför och i garaget. Man kan köra fram med bilen och parkera ända intill porten, samtidigt som takområdet i garaget hålls fritt. RollMatic-portprofilen är tillverkad av högkvalitativt, korrosionsfritt aluminium och är utrustad med ett modernt maskineri från Hörmann som standard.
 
Platsbesparande konstruktion i förstklassig Hörmann-kvalitet

Sparar plats
RollMatic-rullportar öppnas lodrätt och kräver väldigt lite
plats i garaget. Konstruktionsprincipen ger maximalt med
plats både inne i garaget och utanför när man ska parkera. Även takområdet hålls fritt och kan användas till annat.

Optimal vid modernisering
Formen på garageöppningen spelar ingen roll. Den kan
vara fyrkantig, sneddad eller ha valvbåge – RollMatic från
Hörmann passar alltid.
 
Teknik som övertygar
Den beprövade dragfjädertekniken hjälper maskineriet att öppna och stänga porten, vilket i sin tur även skyddar mekaniken i maskineriet. Vid ett nödläge är det lätt att öppna porten för hand, ingen handvev behövs. Dubbla linstyrningar skyddar porten ytterligare, så att den inte faller ner. Portaxeln har en speciell profilanordning som ger en säker, inbrottsförebyggande låsning. Tack vare denna mekanik är det praktiskt taget omöjligt att skjuta upp porten.

Maskineriet ingår alltid
Maskineriet sitter utanpå konsolen och är därför enkelt att underhålla. Start och stopp sker extra mjukt och tyst hos RollMatic-porten, så att den skonas. Fjäderbalanseringen och den pålitliga frånkopplingsautomatiken gör en kontaktlist överflödig. Inomhusbrytare och garagebelysning finns redan integrerade i styrenhetskåpan.

En slät yta
Aluminiumprofilernas släta yta är både modern och elegant, i motsats till falsade profiler från andra leverantörer. Portbladet blir mindre känsligt för smuts och lättare att rengöra. Den högklassiga ytbeläggningen på portens ytter- och innersida gör att ytan blir väderbeständig och håller sig fräsch längre.

Profil med värmeisolering
Profilens hålrum har en jämn fyllning av 100 % CFC-fritt hårdskum i polyuretan för en god värmeisolering och en lugn portrörelse.

Fönsterelement
Fönsterelementen släpper in dagsljus i garaget. Akrylrutorna är placerade utmed hela profilbredden och antalet beror på portens bredd. Fönsterelementen kan placeras i maximalt tio profiler per port.
   
   
TAKSKJUTPORTAR
OBJEKTSPORTAR
VIPPORTAR
ROLLPORTAR

 KATALOGER (pdf)
Garagerullport RollMatic

 Färg

Golden oak

Rosewood