Välkommen   Om oss   Portar   Förråds & Säkerhetsdörrar   Automatiker   Tillbehör   Montage   Utställning   Mässor   Service   Offert   Lediga tjänster   Kontakt
 
 

MONTAGE

  INFORMATION  
 
Att tänka på
Att tänka på: Innan man beställer en port måste man vara säker på att måtten är rätt. Måtten på själva porthålet är inte så svårt att mäta, måtten innanför porthålet är det viktigaste. Nästan alla portar som säljs hos oss monteras på insidan av vägg eller befintlig karm. Detta gör att måtten innanför porthållet är det viktigaste, att där är rätt sidoutrymme samt rätt överhöjd till innertak. Överhöjden kan skilja beroende på portens beslag. Vi hjälper gärna till med måttagning i hela Skåne kostnadsfritt eller teknisk support via telefon.

Garantier

Vi lämnar 6 års garanti på arbetet, ( infästningar och funktion )
i övrigt är där 10 års garanti på portarna samt 5 år på automatiken enligt Hörmanns Garantihäfte.

Serviceavtal

De kunder som har fått eller får porten monterad av Ett2Tre kan teckna sig för ett serviceavtal. Beställ serviceavtal om ni är intresserade så får ni ett avtal att skriva på.
  Vanliga fel
Vi ser allt fler portar som monteras upp av husleverantörens snickare, merparten av dessa portar är dåligt monterade, Om man slarvar med montaget så kortar man livslängden på porten.

En port skall gå lätt att öppna manuellt, om man har motor på så frikoppla motorn och känn att porten löper lätt upp / ner. gör den inte det så är det antingen för lite fjäderspäning, inte kryssmätt skenorna eller att man inte gjort rätt enligt anvisningen.

Om en motor vänder eller inte går att köra med kan ni själva kolla följande:
Går porten att köra manuellt? se till att inget tar emot.
Är där ström på eluttaget?
Blinkar lampan eller indikerar den något felmeddelande?

Vi kan hjälpa er om ni har problem med er port till ett fast pris.
Garanti gäller bara på de portar som Ett2Tre har monterat.
   
Beställ serviceavtal (pdf)
Skriv ut 2 ex som skickas till oss, 1 ex kommer i retur påskrivet.