Välkommen   Om oss   Portar   Förråds & Säkerhetsdörrar   Automatiker   Tillbehör   Montage   Utställning   Mässor   Service   Offert   Lediga tjänster   Kontakt
 
 

LEDIGA TJÄNSTER

   
 

Just nu har vi inga lediga tjänster, men skicka gärna in en Intresseanmälan ►►


Vi var Sveriges första företag i portbranschen och har funnits sedan 1984. Vi jobbar med den största leverantören på den Svenska marknaden. Hörmann

Ett2Tre Garageportar är ett familjeföretag i andra generation.

Vår nisch är att vi tar hand om monteringen och ser till att måtten passar, så du som kund får allt installerat och klart till fast pris. Vi jobbar bara med de största och mest serviceinriktade leverantörerna på portar och automatiker.
  Ni som köper port av oss för gör-det-själv-montage har alltid support via telefon med era montagefrågor. Vi kan erbjuda transport inom 10 mil med våra egna bilar till en fast summa.

Vår målsättning är att alla som köper en port av Ett2Tre, skall veta att dom har köpt en kvalitetsport som vi håller reservdelar till i minst 10 år. Om vi dessutom har monterat porten så är det gjort av ett proffs, där vi lämnar 6 års garanti på arbetet, i övrigt gäller leverantörens garantier.